Botrány! Két nőt is szexuálisan zaklattak II. Erzsébet koporsójánál





Nem nyugodhat békében a királynő, az emlékétől búcsút vevő tömegben több incidens is történt, a rendőrség földre tepert egy férfit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.17.
incidens

Kilométeres sorok kígyóznak a Westminster Hall előtt, a II. Erzsébet koporsója előtt tisztelegni vágyó tömegnek lassan már 24 órát kell várnia, míg fejet hajthat az elhunyt királynő előtt. Azonban több olyan eset is történt, amely megzavarja a gyász pillanatait: egy férfi szatírként zaklatott sorban álló nőket, míg egy másik a koporsót akarta megrongálni. A rendőrség mindkét esetben őrizetbe vette a rendbontókat.

 

(Photo by Chip Somodevilla / POOL / AFP)

A 19 éves Adio Adeshine még szerdán mutogatta magát, elővette a péniszét, és két nőhöz is hozzányomta, trágárságokat suttogva a rémült várakozóknak. A második áldozata azonban értesítette a rendőrséget, Adeshine a Temzébe lépve próbált elmenekülni, azonban nem sikerült átúsznia a folyón, a hatóságok őrizetbe vették - írja a Mirror.

A második incidens pénteken késő este történt: egy férfi kitört a sorból, és a koporsó felé rohant, fellökve egy 7 éves kislányt is, aki épp akkor búcsúzott volna el a hősétől, a királynőtől. A férfi a jelentések szerint meg akarta ragadni II. Erzsébet koporsóját, azonban mielőtt ezt megtehette volna, a rendőrség és az őrök leteperték, majd szoros őrizetben kikísérték. A tömegben kitört a pánik, többen is sikoltoztak, mikor a tomboló férfi a koporsóhoz törtetett, azonban a hatóságnak rövid idő alatt sikerült helyreállítani a nyugalmat - írja a Daily Mail.

A gyászoló tömeg még hétfő kora reggelig róhatja le a tiszteletét a királynő koporsója előtt, amelyet utána a temetési terveknek megfelelően továbbszállítanak.





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás