„Soha nem fogok felépülni ebből” – este lefektette anyukája, reggel nem kelt fel többé az angyalarcú kislány





Az édesanya gyanútlanul fektette le aludni csemetéjét, majd teljesen összetört, amikor reggel már csak a kislány holttestét találta meg az ágyában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.09.
legmélyebb fájdalom

Az angol Natalie Morley lefektette náthásnak hitt kisgyerekét aludni, viszont a kislány soha többé nem ébredt fel álmából. Reggel kétségbeesetten hívta az anya a mentőszolgálatot, azonban már nem tudták megmenteni Aaliyah életét.

Nem volt előjele a tragédiának, a kétéves kislánynak csupán az orra folyt, valamint hideg volt a teste, amikor anyukája lefektette. Kora reggel nem tudta Natalie felébreszteni csemetéjét, ezért azonnal értesítette a mentőszolgálatot. Ők 8 óra 7 perckor megérkeztek a helyszínre, azonban reggel 8 óra 11 perckor halottnak nyilvánították a kislányt.

Az egész világom és az életem tönkrement. Teljesen összetörtem, nem tudom szavakba önteni, amin keresztülmentem. Soha nem fogok tudni felépülni a gyönyörű kislányom elvesztéséből” – nyilatkozta az összetört édesanya a Mirrornak.

A kislány háziorvosa azt nyilatkozta a lapnak: „Előző este kapott némi paracetamolt a megfázásra, de reggel már nem lélegzett”.

A halálának oka bölcsőhalál volt, az orvosok szerint természetes módon hunyt el. A bölcsőhalál általában 1 évnél fiatalabb csecsemőknél szokott előfordulni, azonban ez az eset azt mutatja, hogy idősebb gyerekeknél is előfordulhat.

Dr. Daniel Hurrell gyermekgyógyász-patológus szerint vírusfertőzés nyomai voltak Aaliyah felső légútjaiban és a tüdejében.

Senki sem sejthette, hogy a gyermek meg fog halni. Nem hiszem, hogy bármit is lehetett volna tenni ellene” – szögezte le a gyerek boncolását végző orvos.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás