Tragikus hírt kapott Vilmos herceg, esély sincs a békülésre





Megható eseményen találkozik újra egymással Vilmos és Harry herceg, de úgy tűnik, édesanyjuk emlékét sem fogják tudni tiszteletben tartani a vitájuk miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.26.
királyi dráma

Fülöp herceg temetését követően most csütörtökön találkozik először Vilmos és Harry herceg a Kensington-palotában az édesanyjuk emlékére rendezett eseményen. Diana hercegnőért mindkét testvér rajongott, és sokan abban bíztak, hogy ezen a fontos napon végre sikerül tisztázniuk a nézeteltéréseiket, de úgy tűnik, minden remény oda lett: az a személy, aki a legkönnyebben ki tudná őket békíteni, nem vehet részt az eseményen, Katalin hercegnét törölték a vendéglistáról - írja a Daily Star.

Hogy lesz ebből béke? Fotó: Getty Images

Július 1-jén a két testvér fogja leleplezni az édesanyjukat ábrázoló szobrot Diana egykori kedvenc palotájában, és az egész világ azt várta az eseménytől, hogy végre békét teremt a fivérek kapcsolatában. Ehhez viszont Katalin lett volna a kulcs, aki mindig is közel állt Harry-hez, nem egyszer segített már elsimítani a konfliktusokat férje és a sógora között. Legutóbb éppen Fülöp herceg temetését követően sikerült rábírnia a két testvért, hogy beszéljenek egymással - Katalin ugyan akkor sikerrel járt, de nem sokkal később újabb vita robbant ki Harry és a család többi tagja között. Most pedig a koronavírus következtében bevezetett korlátozások miatt drasztikusan le kellett csökkenteni a Diana emlékére rendezett eseményre meghívott személyek számát, így végül Katalin meghívását is visszavonták, a hercegek csak édesanyjuk legközelebbi rokonaival, valamint a szobrot készítő Ian Rank-Broadley-vel lesznek jelen a megemlékezésen.

A szoboravatáson Meghan hercegné sem vesz részt, aki az Egyesült Államokban maradt két gyermekével, Archie-val és az újszülött Lilibet Dianával. Harry herceg azonban már megérkezett az Egyesült Királyságba, de néhány napot még karanténban kell töltenie, addig sem találkozhat a királyi család tagjaival, így a viták rendezése még tovább nyúlik.

A tragikus balesetben elhunyt Diana július 1-jén töltötte volna be 60. életévét.





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás