RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő részletek a Dunába fulladt kisfiúról! Telefonbetyárok szórakoztak az aggódó apával





Belefulladt a Dunába egy 11 éves fiú kedd délután Budapesten, a segítségért rohanó testvérét pedig elütötte egy motorkerékpár. A szülők ellen eljárás indult. Az aggódó édesapa ráadásul telefonbetyár áldozata lett: valaki a telefonban azt állította, hogy megtalálta fia holttestét, ám kiderült, kamu volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
rossz vicc

Belefulladt egy tizenegy éves fiú kedd délután a Dunába a budapesti Aquincum Hotel előtt. Három testvér közösen ment fürdőzni, amikor a baj megtörtént. A gyermek öccse segítségért sietett, és miközben a rakparton átszaladt az úttesten, elgázolta egy motorkerékpár. Őt kórházba szállították, miközben a fiúk húga keservesen sírt. A vízi rendőrök és búvárok órákon keresztül keresték a kisfiú holttestét, végül este 9 óra körül megtalálták a három méter mélyen fekvő gyermeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei és a katasztrófavédelem munkatársai azonnal keresni kezdték a gyereket, emiatt a budai alsó rakpartot a Margit híd és a Mozaik utca között mindkét irányban lezárták Fotó: Bors

A Bors információi szerint a mélyszegénységben élő család vidékről költözött óbudai rokonokhoz és különböző, kisebb szabálysértésekből tartották fenn magukat. Előfordult már, hogy a gyerekekkel közösen koldultak, ezért eljárás is indult ellenük.

A Bors beszélt néhány, az óbudai parkban élő hajléktalannal, akik elmondták, látásból ismerik a családot.

Rendszeresen együtt kóvályognak, sokat, sokszor hangoskodnak és veszekednek. Természetesen mindannyian sajnáljuk az elhunyt kisfiút, hiszen neki még sokáig kellett volna élnie, hogy jobb körülményeket teremtsen magának, mint amit a szülei megadhattak neki. Az élet sajnos igazságtalan.

A katasztrófavédelem búvárai 20 óra 42 perckor találták meg a gyermek holttestét Fotó: Bors

A lap úgy tudja, hogy azon az estén, amikor a kisfiút eltűntként keresték, az aggódó, halálra vált édesapját egy ismeretlen számról keresték. Úgy tudjuk, hogy a telefonáló ekkor azt állította: a gyermek testét megtalálták egy arrébb eső ponton, így természetesen egy komplett csoport rohant a megjelölt helyre, ahol azonban senkit nem találtak, a kisfiú testére csupán később bukkantak rá. Vélhetően mocskos tréfát űztek a vízbe fulladt kisfiú szüleivel. A Bors felkereste ez ügyben a rendőrséget, akik azonban nem kívántak nyilatkozni a kérdésben, nem cáfolták, de meg sem erősítették információinkat.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indított a szülők ellen.





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás