Barátnője tudhatja, hol van VV Fanni, ma folytatódik a tárgyalás





Egyre többször merül fel a vádlott B. László mellett VV Fanni állítólagos legjobb barátnője, B. Erika neve is. Az ügyvéd szerint többet tudhat Fanniról, mint ami eddig kiderült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.15.
VV Fanny per tárgyalás

Lichy József a Retro Rádió reggeli műsorában a minap Bochkor Gábor kérdésére elmondta, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott. Arra a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, nemmel válaszolt, a hazugságvizsgáló műszer szerint ez így is van. A másik kérdésre, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép megtévesztő szándékú választ jelzett. A harmadik kérdésre, tudja-e, Fanni hol lehet, szintén nemmel válaszolt, a gép ekkor is bejelzett.

Ez egyáltalán nem lepte meg H. Hajnalkát, aki jóval régebben összebarátkozott Fannival, mint B. Erika.

„Annyira egyértelmű, s már három éve is elmondtam a nyomozóknak, hogy egész egyszerűen bizonyos emberek el akarták szedni Fanni pénzét, és kitervelték az egészet” – elevenítette fel a történteket a Borsnak Hajnalka, aki biztos benne, hogy a vádlotton kívül más is tudja, hol és hogyan tüntették el a barátnőjét, s szerinte az egész bűncselekményt több hónapos rákészülés előzte meg.

Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot. Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos „legjobb barátnőtől” egy „köszönömöt” nem ka­pott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki­hozta őt az előzetesből” – emlékezett vissza Hajni, aki ha teheti, jelen van a tárgyalásokon, mert a mai na­pig szívén viseli elvesztett barátnője sorsát. Így lett figyelmes arra az ellentmondásra is, hogy bár a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, ám B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, már az eltűnés előtt hetekkel hallotta B. László szájából a VV Fanni nevet.

Hogy mi az igazság, vajon egy vagy több ember lelkén szárad-e a celeblány tragédiája, még mindig talány. A több mint három év után sem állt még össze a mozaik, de minden bírósági tárgyalás újabb és újabb fordulatot tartogat. Ahogy a Bors megírta, legutóbb az derült ki, hogy a cserfes valóságshow-szereplőt egy stégről dob­hatták a Dunába. Minderről az ügy­gazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. Talán ha­ma­rosan az is tisztázódhat, mit tud az ügyről B. Erika. Ma folytatódik a tárgyalás.

 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás