Egy siklósi szeánsz után egy szőlőültetvényen meztelenül, törött csontokkal és öntudatlan állapotban bukkantak rá a ValóVilág egyik szereplőjére, aki tudatmódosító teát fogyaszthatott. A valóságshow-ból ismert nőt egy idős férfi találta meg, aki kora reggel indult kapálni a szőlőföldjére. A férfi egyből értesítette a hatóságokat, a nőt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. A sérülések okát egyelőre nem lehet tudni – írja a Bors.

Az interneten azt találgatják, hogy a pórul járt VV-szereplő Béres Anett lehet. A Bors munkatársa próbálta őt elérni a telefonján, azonban az ki volt kapcsolva és más fórumon sem tudtak kapcsolatba lépni vele. VV Anett édesanyját azonban sikerült elérnie a lapnak, aki nem cáfolta meg, hogy lánya a szeánszon részt vevő realityshow-szereplő, de nem kívánt bővebb információkkal szolgálni az esetről.

Béres Anett vehetett részt a szeánszon – Fotó: YouTube

Csak a családra tartozik az igazság és senki másra” – mondta a Borsnak Béres Anett édesanyja, aki hozzátette, hogy hidegen hagyja, ki mit beszél, csak azt szeretné, ha mindenki békén hagyná őket, hiszen van elég bajuk.