Cápatámadástól rettegett a nyaralásán Völgyi Zsuzsi. A Romantic zenekar oszlopos tagja Egyiptomban nyaralt, csodálatos helyeket látott, ám a tengert nem tudta önfeledten kiélvezni – tudta meg a Bors.

Hurghadán nyaraltunk, a Vörös-tengernek ezen a részén nyáron két halálos cápatámadás is történt” – mondta a Borsnak az énekesnő. A lapnak azt is elmesélte, hogy emiatt rettegve ment bele a vízbe, pánikba is esett.

„Egyik nap elvittek minket hajókázni, és láttuk, hogy egy nagy állat úszik a közelünkben. A hajók dudálni kezdtek egymásnak, azt hittem, hogy cápára figyelmeztetnek. Végül kiderült, hogy bálnák voltak, de én azt hittem, nem jutunk ki onnan élve. Delfineket is láttunk, de akkor is összeszorult a gyomrom” – mesélte az énekesnő. – Egy alkalommal, mikor mentünk be a tengerbe, harapást éreztem a lábamon. Kijjebb mentem, és láttam, hogy vérzik is. A közelben álló két nő is sikoltozni kezdett, ők is vérző lábbal jöttek ki. Tízcentis sügérek támadtak meg minket, egy pici darabot ki is haraptak a lábamból. Akkor is elöntött a pánik, a párom próbált megnyugtatni – szólta el magát az énekesnő.

Valóban nem egyedül voltam Egyiptomban, hanem a kedvesemmel. Tudatosan nem beszélek róla és a magánéletemről már egy ideje”.

– Azt tapasztalom, hogy a mai világban akármit osztanék meg magamról az interneten, azonnal szétszednének. Elborzaszt, hogy mi munkálkodik emberekben, a kommentelőkben. Fáj a lelkemnek ez a sok rosszindulat. Tíz évvel ezelőtt bővebben nyilatkoztam volna róla, akkor még nem jutott el hozzánk ez a sok gyűlölködés a közösségi oldalakon – fogalmazott lapnak Völgyi Zsuzsi.