Végre! Ezeket az eseményeket várhatjuk 2021-ben





Ha a járványhelyzet jobbra fordul, akkor 2021 sokkal eseménydúsabb lesz, mint az óév. Vajon mire számíthatunk az elkövetkezendő időszakban?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.01.
2021

A People Magazine csokorba szedett néhány várható eseményt. Az egyik ilyen a Broadway-on bemutatásra kerülő Plaza Suite című előadás, amelynek bemutatóját május 30-ra tervezik. A főszerepben Sarah Jessica Parkert láthatják majd a nézők, aki ezúttal férjével, Matthew Broderick-kel lép majd színpadra. „Boldog leszek, ha végre maszkos emberek előtt játszhatok majd!” – nyilatkozta nemrég a színésznő.

A Tokiói Olimpiát a mostani terv szerint július 23 és augusztus 8 között rendezik majd meg. A klasszikus sportágakon kívül most lesz először versenyszám a szörfözés, a gördeszka, a falmászás és a karate.

Fotó: Getty Images

Az angol királyi család számára emlékezetes lesz 2021: Erzsébet királynő 95 éves lesz április 21-én, míg Fülöp herceg egy igazán figyelemreméltó jubileumot ünnepel majd, amikor június 10-én lesz 100 éves! Ha akkor a járványhelyzet engedi, egész Anglia őt köszönti majd.

Facebook/Royal family

A Spice Girls újra összeáll egy negyed évszázados jubileumi turnéra: Posh, Sporty, Scary, Baby és Ginger ezen jeles évforduló tiszteletére újra formába hozza magát és egy világ körüli koncertsorozatot terveznek majd.

(fotó: AFP)

A Disney World fennállásának 50. évfordulóját szeretné ünnepelni a látogatókkal együtt. A világ legnagyobb és leghíresebb vidámparkja az eseménysorozatot október elsején kezdené és egészen 2022-ig tartana. Olyan újítások várják majd a gyerekeket és persze a felnőtteket is, mint a L’ecsó túra, a TRON hullámvasút, a Star Wars hotel vagy szintén a Star Wars világát megidéző galaktikus csillagcirkáló.

A tavaly elhalasztott koncertek és fesztiválok új időpontjait sok esetben már most tudhatjuk. Magyarországon a legnagyobb világsztárok közül a Simply Red-et december 1-re, Alanis Morissette-et november 3-ra, a Judas Priest-et július 23-ra, a Kiss-t július 23-ra, a Pearl Jam-et július 14-re, Celine Diont május 11-re várhatjuk a Papp László Budapest Sportarénába, a Puskás Arénába pedig a tervek szerint július 12-én érkezik az Aerosmith.





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás