Újabb megdöbbentő videóval sokkolta a nézőit Varga Irén. A főként a TikTokról ismertté vált önjelölt beautyguru, szakács és énekes elképesztő jótanácsokkal látja el a követőit. A tippek komolyan vételétől mindenesetre óva intünk mindenkit.

A celeb ezúttal dr. Varga Irénként hivatkozik magára, és a fogyás titkába avat be minket. A videóban elhangzó ötletek viszont nem tűnnek teljesen hitelesnek, pláne, hogy az információkat Irénke teljesen összevissza ömleszti rajongóira. Sőt, van egy-két javallata, ami inkább tűnik veszélyesnek, mint hasznosnak. De semmiképp sem olyannak, amit épelméjű ember megtenne.

A hozzászólások igazán sokrétűek, de a többség számos kivetnivalót talált a videóban elhangzott ötletekkel kapcsolatban. Ezenkívül Irénke vadonatúj hajkoronája sem aratott osztatlan sikert. „Azt üzeni a pulikutyám, hogy kéri vissza a szőrét” – adott át egy üzenetet az egyik hozzászóló. „Szerintem, ha csak megnézem a videót, felszedek 20 kilót” – vélte egy másik kommentelő. „Só és tejföl a hónotok alá. Szőrtelenít és selymesíti a bőrt. Köszönjük szépen Dr. Irén ” – hüledezett másvalaki Irénke hónaljápolási tippjei hallatán.

Varga Irén sajátosan alkalmazza a matek alapszabályait

Másoknak úgy tűnik, a szabadon értelmezett matematikai számítások okoztak fejfájást. „Találós kérdés: ha 1 hónap alatt 3 kg-ot fogysz (egy év 12 hónap ugyebár), akkor egy év alatt mennyit lehet lefogyni, vajon igaz vagy hamis a 10+3 kg?! Sok sikert a megfejtéshez!” – írta az egyik kommentelő, aki nem teljesen érti, hogy jöttek ki az Irén által közölt tudományos adatok. „Najoo először fogyott 6 kg-t aztán 8 kg-t aztán visszacsúsztunk 4 kg-ra aztán meg 1 év alatt lehet lefogyni 10 kg-ot? a matek nem Irénke asztala ez tény” – töprengett el egy másik hozzászóló. „Lazításként” jöjjön Varga Irén Kisapám című videóklipje, amely mostanra elhagyta a 2,7 milliós nézettséget. Küldjük mindenkinek, aki szereti!