Megszakad a szívem, hogy nem tudom azoktól megkímélni, amik például a játszótéren érték sajnos nem is egyszer – fogalmazott a csalad.hu-s blogbejegyzésében Tóth Gabi, aki elmesélte legutóbbi játszótéri incidensüket, amitől a kislánya, Hannaróza sírásban tört ki.

Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni.

Sikerült… Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája, aki végignézte az egész jelenetet, nem szólt rá. Lefagytam…” – emlékezett vissza az énekesnő, aki rögtön vigasztalni kezdte másfél éves kislányát, és közben azon gondolkozott, hogy a gyermek anyja miért nem szólt rá a gyerekére.

Nem sikerült megértenem. Engem nem így neveltek. Félre ne értsetek, nem voltam szent. Ha provokáltak, tudtam durva lenni, ha bántottak, megvédtem magam, volt, hogy verekedtem is, de soha nem bántottam volna szándékosan a nálam kisebbet vagy gyengébbetírta Tóth Gabi.