„Szeretném eldönteni, hova tovább” – Tóth Andiról most nem hallunk egy ideig





Tóth Andi besokallt attól a sok rosszindulattól és pletykától, ami az elmúlt napokban teljesen megkeserítette az életét. Úgy döntött, egy ideig nem posztol a közösségi médiában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.13.
elég

Tóth Andi teljesen kiakadt azok után, ami az elmúlt időszakban történt vele. Voltak, akik Marics Petivel való szerelmét kérdőjelezték meg, és még ennél is többen akadtak, akik szinte tényként kezelték, hogy ő volt az az énekesnő, akit drogos állapotban kórházba kellett szállítani. Eddig igyekezett mindezt stílusosan kezelni egy-egy rövid reakcióval vagy fotóval, de most betelt nála a pohár, és egy hosszú Instagram-posztban fejtette ki a véleményét és mondta el az érzéseit a történtekkel kapcsolatban.

„Egy közszereplőnek mindent tűrni kell”: Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni, és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után. De ezek a sorok most nem a kommentelőkhöz szólnak, vagy akár a követőimhez, akik az elmúlt két hét történései után is erőt küldve állnak mellettem rezdületlenül. Nem. Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam. Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak. Annak, akinek szüksége van rá. Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint. Ezt is megértem, senkinek nem könnyű” – írta legújabb bejegyzésében az énekesnő.

Marics Petivel való kapcsolatát is megkérdőjelezték sokan Fotó: Instagram

Két napja eltávozott a számomra nővéremnek tekinthető Fejes Ada szeretett kutyusa. Roni mindannyiunkhoz közel állt. Úgy alakult, hogy korábban befejezhettem a sorozat forgatását, így ma Petivel és Istivel elmentünk Adáért, és elvittük haza, Miskolcra, elbúcsúzni ettől a csodálatos lélektől, akitől annyi szeretetet kaptunk” – folytatta, majd arra is kitért, hogy megviselik a történtek.

„Könnyekkel teli szemeinkben és az elmúlt hetek alatti általatok ránk nehezedő terhekkel a vállunkon álltunk ott tehetetlenül, és csak az volt a kérdésünk, hogy miért? Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzókat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magánszférát eltiporva. Tudom, nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal. Ez után a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de főleg a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek. Én ebben nem szeretnék részt venni. A következő napokban nem fogok posztolni, próbálni szeretnék, és eldönteni, hova tovább. Köszönöm” – zárta a gondolatait.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás