„Ha szültetek, neveljétek őket” – Tóth Andi brutálisan őszinte kommentje az őt támadókról – Videó!





Nem kertel az énekesnő, akinél úgy tűnik, betelt a pohár, ezért videóüzenetben magyarázza el, mit gondol azokról, akik támadják őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.16.
Kommentháború

Rövid, ám annál velősebb üzenetet küldött Tóth Andi az őt támadó kommentelőknek. Az énekesnő elmondja, miért költözött ide: énekelni, a dalaival valamit adni, nem pedig azért, hogy a gyerekeknek példát mutasson – elmondása szerint arra ott vannak a szülők. Sőt, üzenetéből még az is kiderült, hogy milyen korosztály követi őt.

Az eredmény megdöbbentő

Mindenkinek van egy anyja egy apja, ha szültetek, neveljétek” – mondta Andi a videójában.

Soha semmi nem jó, amit Tóth Andi csinál, egyes rajongók minidig mindenbe belekötnek. Az énekesnő a minap egy fotót osztott meg az Instán, amiből kiderül, hogy fél életét autóban tölti, amitől gerincproblémái lettek. Több se kellett, robbant a bomba, beindultak a rosszindulatú kommentelők.

Andi kapott hideget-meleget

Egy követő megmondta a tutit, hogy mit kell tenni a hátfájásra: „Menjél ki a krumpliföldre kapálni, hátha elmúlik… Ráférne! Ott ebben a melegben nyugodtan le is dobhatod magadról a rongyaidat, hisz az már úgyis nagyon megy” – írta egy nő hozzászólásában.

Majd megjött a frappáns válasz az énekesnőtől

Több krumplit kapáltam én már, mint amennyit megzabáltál. #vidékilányvagyok” – szögezte le Andi kertelés nélkül.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás