Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András hosszú hónapok óta nem alkot egy párt. A 30 éves énekesnő kiköltözött a közös otthonukból, már hosszú ideje a szemben lévő házban lakik.

Nem csoda, hogy a szuperszexi énekesnőre egyből lecsapnának a férfiak, de amilyen stílusban ajánlatokat kap Reni, azt mindenki megelégelné nagyon hamar. Pedig ezúttal csak egy tükörszelfit osztott meg a sztár egy bútoráruházból.

A kommentcunami innen indult, az illetlen hozzászólások csak ezután következtek, vette észre a Velvet: „Olvastam, hogy te is szingli vagy? Igaz ez? Mert ha igaz… sürgősen találkoznunk kellene! Te is így gondolod? Mondjuk egyszer találkoztunk!!! Lehet, hogy Te nem emlékszel rám… De én igen!”

Az illető aztán kerek perec kijelentette, szívesen ágyba vinné Tolvait, ha nem szólna közbe a távolság: „Szexet akarok veled! AZONNAL! Kár, hogy Angliában élek! De jöhetnél ide hozzám… ha gondolod!” – vetette fel a dolgot egy követő, akinek az énekesnő válaszolt is: „Azonnal álljon le uram!” – zárta volna le a témát Tolvai, ám ezzel nincs vége, a fiatalember nem hagyta ennyiben.

Az IKEA-ban van ágy is, úgy tudom! Kipróbáljuk?”– állt elő a kéretlen ajánlattal a követő, aki azért bátorkodott feltenni ezt a kérdést, mert az énekesnő a svéd bútorcég egyik üzletében fotózkodott.