Több cikken keresztül számoltunk be arról a brutálisan végződő teaszeánszról, amelyen BéresVV” Anett és Sáfrány Emese is részt vett. Egyikük még a saját lábán ment haza, Anett azonban eltűnt a siklósi éjszakában, és törött csontokkal találtak rá másnap reggel, eszméletlen állapotban. A tea, amit ilyenkor fogyasztanak, egy perui fűszerkeverék, ami az úgynevezett ayahuasca hatóanyagot tartalmazza. A vizsgálat feltételezi, hogy a főzetben tiltott tudatmódosító szerek is voltak.

Anett azóta elhagyhatta a kórházat, és saját otthonában lábadozik, azonban egyelőre még mindig kérdéses volt, hogy ki miatt kerülhetett életveszélyes helyzetbe az egykori villalakó. Ráadásul felépülése hetekig fog tartani, és újra kell tanulnia járni a fiatal nőnek. A rendőrség az üggyel kapcsolatban most új információkat közölt.

Kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves szentendrei nőt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – közölte az ATV.hu megkeresésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az ügy további részleteiről egyelőre nem adhatnak tájékoztatást a nyomozás érdekeire való tekintettel.