A Bors bepillantást nyert a Város vs Vidék kulisszái mögé, Tilla pedig örömmel osztotta meg a beharangozó kisfilmek és a stúdióban történő forgatások alatt szerzett nem mindennapi élményeit.

Imádtam minden pillanatát, de azért volt veszély is, mert a forgatás miatt a szarvasmarha meg volt ijedve. Volt rajta egy nyakörv és két ember fogta, de illúzió, hogy egy 600 kilós állatot meg lehet fogni. Fokozatosan édesgettem oda és etettem is közben. Tejet akartam kérni tőle a reggeli kávémba, de csak a 18. próbálkozásra sikerült, előtte körbe-körbe kergettük egymást az oszlop körül – mesélte nevetve a műsorvezető, aki elmondta, szívesen tölti a szabadidejét a természetben, de egyelőre nem tudna vidéken élni.

– Nagyon városi ember vagyok, de közben meg a fene sem tudja, mert mindent meg lehet szokni. Ahogy az ember idősödik, egyre jobban vágyik a vidéki létre vélekedett Tilla.

Város vs Vidék

Tilla nagy állatbarát, de irigyli azt, akinek van bátorsága besétálni egy ménesbe, ő csak messziről gyönyörködött a lovakban Fotó: TV2

Város vs Vidék

A műsorvezető felhívta a figyelmet arra, hogy a nézők ne egy klasszikus vetélkedőre számítsanak, hanem annak egy vígjátékváltozatára Fotó: TV2

Város vs Vidék

A stúdióban remek volt a hangulat Fotó:TV2