Rajtaütött a TV2 egykori sztárján a TEK! Életveszélyesen megfenyegette Szegedi Fecsóékat





Különböző durva szitkokkal és életveszélyes fenyegetésekkel támadta a férfi Szegedi Fecsót és kedvesét, Beát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.20.
rendőrségi ügy

Mandula Ádámot, az Aranypart egykori játékosát a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről előszeretettel posztolt a közösségi médiában – írja a Blikk.

A férfit 72 óráig őrizetbe vették, most pedig szabadlábon védekezik, viszont távoltartási végzés van érvényben ellene Fecsóék részéről. Az egykori luxusfeleség exférjének új kedvese Bea és Mandula Ádám régen egy párt alkottak, és közös gyermekük is van, a 4 éves Madox. Már két és fél éve különváltak útjaik, ám a gyerek érdekében tartaniuk kell a kapcsolatot. A férfiről megrázó dolgokat árult el a nő.

„Nem merem odaadni neki a kisfiunkat, mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat, és sajnos engem is többször bántalmazott” – nyilatkozta a lapnak Bea.

A lap információi szerint Bea rendőrségi feljelentést is tett, valamint a gyámhatóságnál és a gyermekvédelemnél is eljárást indítottak a férfi ellen, kiskorú veszélyeztetése miatt. Fecsó elárulta, többször is halálosan megfenyegette őket a férfi.

„Múlt hét előtti szerdán az Instagram-oldalára tette ki a válogatott fenyegetéseket, sőt kitette a címemet is, meg azzal fenyegetőzött, hogy megver és megöl. Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytiglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is. Itt van két kisgyerek, nem tudhatjuk, hogy mi jár a beteg agyában, és nem fogok állandóan a hátam mögé sem nézni, ahányszor kimegyek az utcára. Egy ilyen ember engem ne fenyegessen, a családomat meg végképp ne” – árulta el a lapnak az üzletember, aki az említett videókat lementette, és egyből indult is a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol feljelentették az eldurrant agyú Mandulát.

„Örök hálám a rendőrök gyors és szakszerű intézkedéséért! Nagyon korrektül jártak el. Az általunk bemutatott bizonyítékok alapján a TEK segítségével azonnal őrizetbe is vették Bea exét, akit 72 órára őrizetbe is helyeztek. A fegyverekről azóta kiderült, hogy játékpisztolyok, a többi ügyben pedig elindult ellene az eljárás. Ettől függetlenül megbíztam az ügyvédemet is, mert itt már nemcsak a testi épségünkről, hanem a jóhírünk megcsorbításáról is szó van” – mondta el Szegedi Fecsó.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás