A 41 éves Skims alapító Kim Kardashian „őszinte” fenékvillantós fotója láttán azonnal megemelkedett az Instagram-felhasználók pulzusa, a szépség ugyanis a képen csupán egy apró, ráadásul meztelen színű(!) háromszög bikinifelsőt visel, vélhetően saját márkájából, egy apró teljes hozzáillő tangával kiegészítve.

„Fenék napozás” – írta a „Kardashians” sztárja, Kim Kardashian pimaszul a kép mellé, amelyen a gyönyörű tengerpart felé sétál, és néz hátra a fényképezőbe mosolyogva, közben pedig hosszú barna fürtjeit fújja a szél. A falatnyi bikini éppen csak a minimumot takarta a kíváncsi szemek elől, nem sokat bízva a fantáziára. Az alig takaró összeállítást stílusosan egy Kardashian-Jenner-féle alapdarabbal egészítette ki, egy óriási tükrös napszemüveggel.

A követők nem is hagyták szó nélkül a sokat láttató képet, csak úgy záporoztak a bejegyzések a rengeteg lájkot kapó fotó alá. Nem véletlenül, hiszen sokan közülük egyszerűen imádják, ha kedvencük egy számmal kisebb fürdőruciban mutatja meg gyönyörű idomait.

Szexi hátsó”- írta egyik követője.

„Torta az óceán mellett ”- tódította egy másik.

Persze voltak olyanok is, akik hibát keresték a képen, és úgy vélték, megtalálták.

A bal csípő teljesen szerkesztett”- írta a kép alá egy követője.

Mások viccesre viszont vették a figurát.

mint az enyém”- szólt a képhez egy humoros rajongó.

„Én arubában” – ismerte fel magát egy másik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés