Ahogy arról korábban már beszámoltunk szeptember 19-én utolsó útjára kísérték a 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynőt. Az eseményen sok szép és egyben megható pillanatnak lehettek szemtanúi a résztvevők, valamint azok is, akik a tévéképernyők előtt követték a néhai uralkodó temetését.

II. Erzsébet királynő koporsóját viszik a temetésen Fotó: AFP

Mint minden nagy eseményen itt is születtek érdekes, világra szóló pillanatok, ilyen volt egy kóristafiúé is, aki annyira szenvedélyesen énekelt a Westminster-apátságban, hogy egy csapásra a közösségi média kedvence lett – írja az Express.

Miközben a királynő koporsóját a London központjában található, 753 éves apátság belsejébe vitték, a fiatal kóristák a Jelenések könyvéből énekeltek, és bár sokan dicsérték a kórus egész teljesítményét, de a twitterezőket csak egyetlen egy vöröses hajú fiatal kórustag érdekelte.

Szeretnék egy külön kamerát a kis vöröses kóristafiúra a királynő szertartásán. 150 százalékot nyújt” – írta az egyik hozzászóló.

A vörös kóristafiú a legfontosabb szereplő” – emelte ki egy másik kommentelő.

A rajongója lettem a vörös hajú kóristafiúnak, aki élete teljesítményét nyújtja a királynő temetésén” – írta egy másik twitterező, akit egyenesen magával ragadott a kisfiú.

A kisfiú nem mindennapi teljesítményét itt nézheted meg: