Tavaly augusztusban bébiszitterkedni és világot látni utazott a tengerentúlra Szandi nagylánya. Akkor abban maradt a szüleivel, hogy egy évig marad, ezért két félévet halasztott az egyetemen. De megváltoztak a tervek – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

„Alig várom, hogy magamhoz öleljem, ám ez csak úgy lehetséges, ha kiutazunk hozzá. Blanka ugyanis további egy évet hosszabbítani fog. Úgy döntöttünk a családdal, hogy még ebben a hónapban meglátogatjuk – árulta el a magazinnak Szandi.

Nosztalgikus koncert

A tengerentúlra való utazás előtt az énekesnő részt vett Fenyő Miklós PábiJubileum elnevezésű turnéja nagykanizsai állomásán, ahol két duettet is énekelt egykori mentorával.

„Miklós bátyámmal mindent megteszünk azért, hogy a közönség minden koncerten valami olyat lásson, amit örökre megőriznek a szívükben. Jó hangulatban készülünk minden koncertre; úgy érzem, Fenyő Miklóst a rock and roll örökre fiatalon tartja” – mondta Szandi.

„Az élet másfelé sodort bennünket”

Fenyő Diána, azaz Dió, Miklós lánya és Szandi szinte testvérekként szeretik egymást, azonban idővel megszakadt köztük a kapcsolat, de most újra egymásra találtak.

„Pár hónapja találtunk újra egymásra, és ugyanazzal a tesós érzelemmel ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Sosem voltunk rosszban, de az élet másfelé sodort bennünket. Legutóbb épp színházban voltunk együtt, de már ottalvós bulit is szerveztünk. Most már rendszeresen találkozunk családilag is, jó látni, ahogy Dió kisfia, Balázs boldogan sakkozik a fiainkkal. Dióval már tervezünk egy jó kis wellnesshétvégét is együtt – árulta el a hot! magazinnak az énekesnő.