Szabó Zsófi rengeteget posztol magáról a közösségi oldalain, de az minden bizonnyal sokaknak feltűnt, hogy most ötéves kisfiáról, Mendelről soha nem láthatunk egyetlen képet sem. Emiatt persze éri őt hideg-meleg, mert sokan azt szűrik le ebből, milyen rossz anya, mert soha nincs a gyerekével, mindig csak a sport, a buli és a fotózások töltik ki az életét.

Két évvel ezelőtt egy nyilvános eseményen lefotózták őket Mendellel

Két évvel ezelőtt egy nyilvános eseményen lefotózták őket Mendellel
Fotó: Vaskó Tamás (VT)
Bors

Ezt most az Instagram-oldalán egyszer és mindenkorra tisztázta: leírta, hogy fia édesapjával már akkor eldöntötték, hogy nem csinálnak belőle közösségi média-sztárt, amikor megszületett és ehhez azóta is tartják magukat. Ez nagyon sok követőjének tetszett.

Posztjában leírta, a fia a legdrágább kincse, akiért aggódik és minden pillanatban az ő érdekeit nézi. Pár évvel ezelőtt eldöntötték Mendel édesapjával, Kiss Zsolttal, hogy nem osztanak meg róla képet. „Amikor azt fogja kérni tőlem a fiam, hogy mutassam meg őt is az oldalamon, akkor majd ti is látni fogjátok Őt. Addig pedig az életem legfontosabb pillanatait amiket Vele élek meg, megtartjuk magunknak” – írta Zsófi.