„Azt hiszem, sosem szédített meg a siker. 19 éves korom óta dolgozom, csinálom a dolgom. Az első pillanattól mindenki mondta, hogy népies a hangom, így azt hiszem, a NOX is ezért lett olyan, amibe beleszeretett a közönség” – mesélte a HOT! magazinnak az énekesnő.

Kimaradtak a felhőtlen évek

„Tény, hogy az életemből kimaradtak a fesztiválok, az egyetemi bulik – csak a munkának életem. Picit sajnálom is, de mindennek megvolt az oka és a miértje. Akkoriban csak a zenekar volt a társaságom. Esténként egyedül mentem haza, kicsit magányosnak éreztem magam. Sosem volt időm semmire. Emlékszem, 2004-ben, amikor berobbant a Százszor ölelj még, egy év alatt közel 400 fellépésünk volt. Volt, hogy naponta nyolcszor álltunk színpadra, gyakran a világomat nem tudtam” – mondta, és hozzátette:

„Engem senki sem tudott visszafogni. Anyukám mindig a lelki támaszom volt, látta és át is érezte azt a terhet, ami akkoriban rám nehezedett. De nem volt meglepve, hiszen már 14 évesen kertészetben dolgoztam. Szinte már beteges a maximalizmusom és a megfelelési kényszerem. Enyhén szólva sztahanovista vagyok! Az angoltanárom mondta egyszer, hogy vegyek vissza, mert bele fogok betegedni. Meg akartam felelni az egész világnak.”

Szilvi 2010-ben egészen Ausztráliáig utazott, mint mondta: önmaga elől menekült. Utána Budapest helyett először Londonba repült, nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy hazatérjen. Aztán az anyaság mindent megváltoztatott benne:

„Eddig azt hittem, tudom, mi a feltétel nélküli szeretet, de amióta Emma megszületett, tudom, hogy nincs ehhez fogható érzés a földön! Gondolkodás nélkül meghalnék holnap, ha az ő életéről lenne szó. Szerintem ezt csak egy anya érezheti a gyermeke iránt. Rengeteg türelemre és higgadtságra tanított, de még ma is vannak helyzetek, amik próbára teszik az idegrendszeremet. Nyugodt kislány – csak kicsit akaratos, mint az anyukája! Igazi szerelemgyerek. A világ legjobb dolga, hogy az anyukája lehetek!”– mondta az énekesnő.

Ha szeretnéd tudni, mi történt az énekesnővel Ausztráliában és Londonban, valamint hogy milyen a kapcsolata párjával, Völgyesi Gyurival, s mire készül most, akkor megtudhatod a HOT! ma megjelent lapszámából.