Micsoda hírek! Máris egy pár lenne Szabó Zsófi és Shane Tusup?





Bár nyilvános helyen, kéz a kézben még nem sikerült lefotózni őket, úszó és tévés szakmai körök­ben is tudni vélik, hogy egy párt alkot a színésznő és az úszóedző. Az interneten mindenesetre nyilvánosan flörtölnek egymással.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.16.
flörtölés

Bár a hivatalos bejelentésre egy darabig még biztosan várni kell, a hazai celebek között már tényként beszélnek arról: egy párt alkot Szabó Zsófi színésznő és Shane Tusup, háromszoros olimpiai bajnok úszóedző. A páros kapcsolatáról egyelőre csak a közösségi oldalakra posztolt évődések árulkodnak, azok viszont nagyon be­szédesek.

„Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – kimondatlanul is magát ajánlotta a sármos edzô Fluor helyett (Fotó: Instagram)

Idén februárban robbant a bomba: Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy öt év együttlét után végleg elválnak útjaik a volt férjével, Kis Zsolttal. A színésznő nem beszélt a részletekről, annyit azonban sejtetni engedett, hogy bár próbálták megmenteni a házasságukat, végül kudarcot vallottak. A döntést a színésznő hozta meg úgy, hogy barátságban váltak el Zsolttal, és a jövőben is közösen nevelik a kisfiukat, Mendelt.

A szakítás bár gördülékenyen lezajlott, Zsófin egy idő után látni lehetett, hogy lelkileg megviselte ez az időszak. A színésznő ekkor kezdett el intenzíven sportolni, és azzal együtt látványosan fogyni is. Egy idő után már jöttek is az érte aggódó hangok, sokan attól tartottak, hogy a szőkeség eset­leg sanyargatja magát, amiről természetesen szó sem volt. Zsófi a testmozgásba „menekült”, minden felesleges energiáját az edzésbe ölte. Az edzések az egyre javuló közérzet mellé új barátokat is adtak, a színésznőnek több olyan új ismerőse lett a közösségi oldalakon és persze az életben is, akikkel a közös téma a sport volt. Így került képbe Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző is, aki idén kezdte el követni a csinos színésznő Instagram-oldalát.

(Fotó: Instagram)

Shane érdeklődése akkor még pusztán baráti volt, Hosszú Katinka volt férje 2019 óta boldog párkapcsolatban élt az amerikai szeremével, Courtney-val, akivel a tengerentúlon ismerkedtek meg. A kapcsolatuknak váratlanul lett vége a nyár végén, Tusup szeptember másodikán közölte a hírt, hogy újra egyedülálló. A szomorkodásnak azonban nem sokáig volt nyoma, sőt a nyáron egyre többször küldött kedveskedő, már-már udvarlós üzeneteket Szabó Zsófi Instagram-posztjaihoz, amire rendre jött is a kacérkodó válasz. A felek nyíltan flörtölnek. A napokban például így beszélgettek nyilvánosan, miután Zsófi kitette egy fotót, amin vizes hajjal látható: „Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul”. A kommentre a színésznő így reagált: „Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?” Mire jött Shane válasza: „Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – utalva ezzel arra, hogy az elmúlt időszakban többen azt gondolták, hogy Zsófi és Fluor Tomi között van va­lami…

Hogy hová fejlődik a két híresség kapcsolata, még nem tudni, az azonban bizonyos, hogy egy darabig még nem lenne illendő Szabó Zsófinak előállni azzal, hogy új szerelme van. A színésznő papíron ugyanis még nem vált el a férjétől, vagyis hivatalosan még há­zasságban él – vette észre a Bors.





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás