Bár a hivatalos bejelentésre egy darabig még biztosan várni kell, a hazai celebek között már tényként beszélnek arról: egy párt alkot Szabó Zsófi színésznő és Shane Tusup, háromszoros olimpiai bajnok úszóedző. A páros kapcsolatáról egyelőre csak a közösségi oldalakra posztolt évődések árulkodnak, azok viszont nagyon be­szédesek.

„Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – kimondatlanul is magát ajánlotta a sármos edzô Fluor helyett (Fotó: Instagram)

Idén februárban robbant a bomba: Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy öt év együttlét után végleg elválnak útjaik a volt férjével, Kis Zsolttal. A színésznő nem beszélt a részletekről, annyit azonban sejtetni engedett, hogy bár próbálták megmenteni a házasságukat, végül kudarcot vallottak. A döntést a színésznő hozta meg úgy, hogy barátságban váltak el Zsolttal, és a jövőben is közösen nevelik a kisfiukat, Mendelt.

A szakítás bár gördülékenyen lezajlott, Zsófin egy idő után látni lehetett, hogy lelkileg megviselte ez az időszak. A színésznő ekkor kezdett el intenzíven sportolni, és azzal együtt látványosan fogyni is. Egy idő után már jöttek is az érte aggódó hangok, sokan attól tartottak, hogy a szőkeség eset­leg sanyargatja magát, amiről természetesen szó sem volt. Zsófi a testmozgásba „menekült”, minden felesleges energiáját az edzésbe ölte. Az edzések az egyre javuló közérzet mellé új barátokat is adtak, a színésznőnek több olyan új ismerőse lett a közösségi oldalakon és persze az életben is, akikkel a közös téma a sport volt. Így került képbe Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző is, aki idén kezdte el követni a csinos színésznő Instagram-oldalát.

(Fotó: Instagram)

Shane érdeklődése akkor még pusztán baráti volt, Hosszú Katinka volt férje 2019 óta boldog párkapcsolatban élt az amerikai szeremével, Courtney-val, akivel a tengerentúlon ismerkedtek meg. A kapcsolatuknak váratlanul lett vége a nyár végén, Tusup szeptember másodikán közölte a hírt, hogy újra egyedülálló. A szomorkodásnak azonban nem sokáig volt nyoma, sőt a nyáron egyre többször küldött kedveskedő, már-már udvarlós üzeneteket Szabó Zsófi Instagram-posztjaihoz, amire rendre jött is a kacérkodó válasz. A felek nyíltan flörtölnek. A napokban például így beszélgettek nyilvánosan, miután Zsófi kitette egy fotót, amin vizes hajjal látható: „Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul”. A kommentre a színésznő így reagált: „Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?” Mire jött Shane válasza: „Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – utalva ezzel arra, hogy az elmúlt időszakban többen azt gondolták, hogy Zsófi és Fluor Tomi között van va­lami…

Hogy hová fejlődik a két híresség kapcsolata, még nem tudni, az azonban bizonyos, hogy egy darabig még nem lenne illendő Szabó Zsófinak előállni azzal, hogy új szerelme van. A színésznő papíron ugyanis még nem vált el a férjétől, vagyis hivatalosan még há­zasságban él – vette észre a Bors.