Mint arról korábban beszámoltunk, egy siklósi szeánsz után egy szőlőültetvényen meztelenül, törött csontokkal és öntudatlan állapotban bukkantak rá a ValóVilág egyik szereplőjére, aki tudatmódosító teát fogyaszthatott. A valóságshow-ból ismert nőt, aki valószínűleg Béres Anett lehetett, egy idős férfi találta meg, aki kora reggel indult kapálni a szőlőföldjére. A férfi egyből értesítette a hatóságokat, a nőt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. A sérülések okát egyelőre nem lehet tudni.

Sáfrány Emese is ott volt a szeánszon, de ő nem fogyasztott pszichotróp szereket – Fotó: Instagram

A szeánszon Sáfrány Emese is részt vett, aki Instagram-sztrojiában reagált a történtekre, és elárulta, hogy ott volt ő is:

„A hír igaz, ott voltam Anett-tel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga ezt kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom. Bízom benne, Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről.”

Fotó: Instagram