Mint arról a Metropol is beszámolt, március 20-án egy boldog családi látogatás után váratlanul vesztette életét Rubint Réka 72 éves édesanyja. Réka most a Facebook-oldalán jelentkezett be, ahol videóban köszönte meg mindenkinek a támogatást, azonban pár szomorú részletre is kitért.

„Darabjaira hullott a szívem, de az életnek mennie kell tovább. Bármennyire is fontos számomra a család, és fontos édesapám és édesanyám, sajnos egy ilyen tragédia után válik felnőtté az ember. Meg kellett tanulnom együtt élni ezzel a gondolattal. Bármennyire is fáj, és hiányzik az anyukám, ezzel az érzéssel meg kell birkóznom, hiszen itt vannak a gyermekeim, a családom, mennem kell tovább. Úgy érzem, napról napra erősebb vagyok – idézte a Ripost Réka szavait a videójából, majd hozzátette: hétfőn újult erővel visszatér, és újra elkezdődnek az online edzései.

(Fotó: Bors)

Az is igazán elszomorítja a fitneszladyt, hogy rosszakaróik még a tragédia után sem képesek nyugtot hagyni számukra. Egyesek ugyanis azzal vádolták meg a Schobert családot, hogy a temetés után biztos valamelyik tengerparton pihennek és buliznak.

„A szégyen az, hogy ilyen kommenteket és üzeneteket írnak azok az embereknek, akiknek gőzük sincs, hogy mi is történik valójában – fűzte hozzá.

Posted by Rubint Réka oldala on Thursday, April 1, 2021