Az édesanyját elvesztő sztárnak most nem csak a gyászával kell megbirkóznia, de még a netezők is rázúdították nemtetsző véleményeiket.

Mint arról beszámoltunk, Gabriela Spanic a Dancing with the Stars szombati élőshow-ja után tudta meg a szörnyű hírt. hogy meghalt szeretett anyukája. A színésznő a temetésen nem tudott jelen lenni, miután Mexikóban az a szokás, hogy a halál beállta után 24 órával minden esetben végső búcsút vesznek az elhunyttól. Ezt viszont nem tudják azok a kommentelők, akik nagyon kegyetlenül beszóltak Gabriela Spanicnak, aki élete legnehezebb időszakán megy keresztül – írja a Ripost.

Ez hihetetlen, komolyan. Nincs az az indok, ami elszakítana a végstádiumú szerettemtől! Ilyen lelketlen ez a nő. Nem is lehet erre mit mondani, annyira abszurd.”

El nem utaztam volna, szombaton pedig az ő helyében fel sem léptem volna, most már, szerintem, késő bármit is nyilatkoznia.”

Már el sem szabad lett volna utazni, ha ilyen nagy beteg volt az imádott édesanyja. Ott lett volna a helye mellette. Ez csak mosdatás. A többi az ő dolga. Számoljon el a lelkiismeretével.”

A színésznő egy édesanyjával közös képet is megosztott közösségi oldalán
Fotó: Insatgram

Ilyen és ehhez hasonló, együttérzést egyáltalán nem tanúsító kommenteket kapott Gaby, az igazság azonban az, hogy a mexikói szokások miatt akkor sem ért volna oda a temetésre, ha a tragikus hír után azonnal repülőre ül. Mexikóban egyébként is teljesen máshogy állnak a halálhoz, mint itthon. Az ottaniak szerint a halál az élet legfontosabb pillanata, a halottak napja, a Día de los muertos pedig egy színes népünnepély a sírok között – számol be a Ripost a helyi szokásokról.

A Paula és Paulina című telenovella főszereplője az Instagramon búcsúzott édesanyjától és egy közös képet is közzétett.

Köszönöm anya, hogy harcos vagy, hogy nekünk szenteled az életed, hogy megtanítottál minket arra, hogy legyünk olyan erősek, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen vagy, csak remélni tudom, hogy Isten is megadja nekünk a békét, amire szükségünk van ahhoz, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged – ezekkel a sorokkal búcsúzott Gabriela Spanic az édesanyjától.

A világsztár menedzsere egy spanyol nyelvű közleményben tudatta, Gabriela marad Budapesten.