Bár az örökös kiléte egyelőre rejtély, az biztos, hogy Pécsi Ildikó mesés vagyont hagyott maga után! A Ripost összeszedte, pontosan mit is örököl az, akit Ildikó megnevezett a titkos testamentumban!

Nos, például Ildikó budai, Cseppkő utcai impozáns lakását, valamint négy gödöllői telket is. Ezek mellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői házat is, az Ildikó számára oly kedves kerttel, ahol mindig szívesen időzött.

De vajon kik jöhetnek számba örökösként? Nos, hárman is pályáznak a mesés hagyatékra és egy valami közös bennük: mindhármukat Csabának hívják.

Az egyik jelölt nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba.

Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek és elásták a csatabárdot. A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket. Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba szintén örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.

„Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta lapunknak L. Péterfi Csaba.

Ám hogy a három Csaba közül végül ki lesz az elképesztő örökség új tulajdonosa, az egyelőre talány.

Az örökség részleteit keresd a Ripost napilap keddi számában!