Pásztor Anna már a Dancing with the Stars műsorában elvarázsolt mindenkit a tánctudásával. Hétről hétre bizonyította, mennyire otthonosan mozog a parketten, bár akkor az első helyet nem sikerült megszereznie. Most azonban egy táncversenyen bizonyított Andrea Silvestri oldalán, ahol kilenc kategóriából az összeset megnyerték.

„Augusztus végén volt az első táncversenyem Andrea Silvestrivel. Amelyik kategóriában indultunk, azokban nyertünk, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy öt hónap alatt őrületes utat jártunk be. Itt alázatot, fegyelmet, profizmust tanulhattam olyan emberektől, akik a világ tetején vannak. Ez felnyitotta a szemem, hogy az ember bármire képes” – kezdte Anna, aki elárulta: régóta nem volt annyira ideges, mint mikor a parkettre lépett. Az énekesnőt azonban kemény fából faragták, és profi táncpartnerével hibátlanul lehozták a koreográfiát.

„Bevallom, borzasztóan féltem a verseny előtt, remegett mindenem. Régen éreztem ilyesmit. Aztán ránéztem Andreára és láttam, hogy ő is izgult, bár nyilván nem maga miatt, hanem miattam. De aztán a parketten minden jött magától. Persze visszanéztem utána milliószor a felvételt” – tette hozzá az énekesnő. Annára egyébként még vár egy táncverseny februárban: Pro-Am, azaz profi-amatőr kategóriában.

Fotó: Metropol/MK