Nemrég indult a TV2-n a Drágám, add az életed! című partnerek közötti vetélkedő. A műsorban részt vesz Palácsik Lilla és közös gyermekük apja, Visváder Tamás is, akik a legutóbbi adásban nehéz feladatot kaptak, amely során kiderült, hogy mennyire is ismerik egymást.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás együtt küzdenek a műsorban – Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bors

Egy felhúzható paravánnal választották el a szerelmeseket, és tükörmódra, mindkét „szobában” ugyanazok a tárgyak voltak megtalálhatóak. A Köllő Babett által feltett kérdésekre a párosnak tárgyakkal kellett válaszolniuk, hogyha ugyanarra az eszközre esett a választásuk, akkor pontot szereztek.

A videóban 3:08-kor hangzott el a legpikánsabb kérdés az adásban: Melyik hírességgel bújna legszívesebben ágyba Lilla? Három kép közül lehetett választani, amiken Brad Pitt, Jason Statham és Jason Momoa szerepelt. Szinte egyszerre választotta ki a fal mindkét oldalán a két fiatal Brad Pitt képét. Kiderült, hogy nemcsak Lilla szíve választottja a jóképű Achileuszt is megformáló színész, hanem a műsorvezető luxusfeleségé is.

Én gyerekkorom óta Brad Pitt-fan vagyok” – tette hozzá Köllő Babett. Bele se merünk gondolni, mennyire büszke lenne magára a sármos színész, ha tudná, hogy egy népszerű magyar műsorban a gyönyörű magyar sztárok érte epekednek.