Nemrég még lelkiismeret-furdalás gyötörte Bárdosi Sándort, amiért evezésre invitálta jóbarátját, Növényi Norbertet a Dunára. A kiruccanás emlékezetesen zárult, hiszen amikor Növényi Norbert megpróbált felállni a deszkára, hatalmasat esett a hideg vízbe. Kárpótlásul most Növényi Norbert választhatott programot, választása pedig szintén emlékezetes pillanatokat szerzett mindkettőjüknek.

Bár a múltkori vízbe esés nem esett jól, élveztem az evezést. Sanyinak azonban nagyon nyomta a lelkét amikor beestem, hogy az egész program az ő ötlete volt, »miatta« estem vízbe. Így most én választottam egy új mozgásformát, egy kis csavarral. Némi áramütés alá helyezték Sanyit, amit nagyon nehezen viselt” – mondta Növényi Norbert, akinek jóbarátja minden mozdulattól szenvedett, amit a speciális edzésformán a gyenge feszültségű árammal szemben kellett elvégeznie.

Bárdosi Sándor

Áramütéssel sokkolták Bárdosi Sándort Forrás: Üdv a Családban!

Bárdosi Sándor nem élvezte az áramütéseket

Komolyan azt hittem, hogy szétszakadnak az izmaim. Ez a kis gép nagyon erős, bevallom, nem tudtam normálisan elvégezni a gyakorlatokat. Így is csak az 50-60%-os terhelésig jutottunk, de majd belehaltam. Ordítottam, földön fetrengtem, volt itt minden. Teljesen kicsinált ez az edzés, de próbáltam állni a sarat. Szerintem most már kvittek vagyunk Norbival, ebből az edzésformából pedig egyelőre bőven elég volt ennyi” – tette hozzá az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.