Őszinte vallomás: nem olyan volt Kóbor János, mint sokan hitték





Zenésztársa mesélt arról, hogy milyen volt valójában az Omega frontembere. A magánéletben egyáltalán nem úgy viselkedett, mint a színpadon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.09.
visszaemlékezés

Az Omega zenekar többi tagja jobban eljárt együtt szórakozni és a dalíráskor is több időt töltött együtt, mint Kóbor János. A tavaly decemberben elhunyt rocklegenda személyiségéről Debreczeni Ferenc beszélt.

Balról: Debreczeni Ferenc, Molnár György, Kóbor János, Benkő László és Mihály Tamás Fotó: MTI/Bugány János

Az Omega zenekar tagja szerint a rajongók közül sokan egészen máshogy képzelik el Meckyt, mint amilyen volt. A zenekar „Cikije” szerint Kóbor János teljesen más emberként lépett fel a színpadra. Az égről a csillagokat is leéneklő, hatalmas műsort csapó énekes eredetileg „sokkal szolidabb, rendesebb és nyugodtabb volt”.

„Mi azért, a többiek, jobban eljárogattunk akár együtt szórakozni is, akár az annak idején nagyon népszerű Sarokházba eltölteni egy pár órát koncertek vagy a próbák után. És annyit voltunk végül is együtt” – mesélte a zenész a Petőfi TV Magas és mély című műsorában . „Sok mindent meg tudtunk beszélni, hogy mit is hogyan kéne a jövőben csinálni, mire figyeljünk oda, ha nem volt valami annyira sikeres, akkor ki tudjuk javítani. Ilyen szempontból, a próbákkal együtt Mecky szintén kívül volt. Mi voltunk ugye a négy hangszeres, és Mecky ugyanabban a teremben tőlünk 10-11 méterre ült egy széken és nem szólt egy szót sem” – mondta, kiemelve, hogy a frontember azért ült ott, mert hallgatni akarta, hogy milyen dallamról beszélnek és mit lehet belőle később alkotni.

„Végül is ez elég hosszú idő volt ahhoz, hogy amikor már nem koncerten, nem turnén voltunk, akkor mindenki egy kicsit a saját privát életét élte. De azért nekem volt az Elefánttal meg a Lacival egy pár nagyon kellemes együttlét” – zárta végül a beszélgetést a zenész.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás