RETRO RÁDIÓ

Ők azok a sztárok, akik milliárdokat buktak a váláson





A Metropol összeszedte a válási legeket, azaz azokat a sztárokat, akik súlyos milliárdokat buktak a házasságuk végén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.21.
felező

Mel Gibson: 128 milliárd

Fotó: Northfoto

A 64 éves színész 2009-ben vált el hivatalosan feleségétől, Robyn Moore-tól, akitől hét gyermeke született. Az asszony akkor adta be a válókeresetet, amikor Gibson lebukott szeretőjével, Oksana Grigorievával. Robyn a válás során a sztár vagyonának felét, 424 millió dollárt, azaz mai árfolyamon számolva több mint 127 milliárd forintot kapott. A sors fintora, hogy Gibson 2010-ben Oksanának is fizetett egy ehhez képest csekély összeget, miután szétváltak útjaik és 2009-ben született lányuk Grigorievánál maradt. Az asszony 750 ezer dollárt, azaz 225 millió forintot kapott, a színész így összesen majd 128 milliárd forinttal lett szegényebb. Gibson most épp a kilencedik gyerekét neveli a 29 éves Rosalind Ross-szal, a kicsi 2017-ben született és a rossznyelvek szerint újabb borsos asszonytartás van a láthatáron.

Steven Spielberg: 30 milliárd

Fotó: Northfoto

A legendás rendező még a hetvenes években szeretett bele Amy Irving színésznőbe, ám akkor hamarosan szét is váltak útjaik. A pár később újra egymásra talált és 1985-ben össze is házasodtak, ám a frigy mindössze négy évig tartott, az asszony pedig a válás után 100 millió dollárral, azaz mintegy 30 milliárd forinttal lett gazdagabb.

Harrison Ford: 25,5 milliárd

Fotó: Northfoto

2004-ben vált el második feleségétől, Melissa Mathisontól a színész, a nő pedig nem csak 85 millió dollárt, azaz 25,5 milliárd forintott vitt a családi kasszából, de két Star Wars film és az összes Indiana Jones film jövőbeni jogaiból is részesült. Melissa 2015-ben hunyt el rákban, a ma 78 éves Ford pedig 2010 óta boldog Calista Flockharttal, akivel egy közös fiuk is született, a most 19 éves Liam.

Kevin Costner: 24 milliárd

Fotó: Getty Images

Kevin Costner 16 év együttélés után vált el főiskolai szerelmétől, Cindy Silvától 1994-ben, ami a színésznek 80 millió dollárjába, azaz 24 milliárd forintjába került, hisz a házasságból három gyerek is született. A színész nem csak a pénzét veszítette el, de sokáig a boldogságot sem találta: hiába ismerte meg szinte rögtön a válása után Bridget Rooney-t és született egy fiuk, néhány évvel később szakítottak. A ma 65 éves Costner 2004-ben vette el Christine Baumgartner modellt, akitől három gyereke született.

Madonna: 24 milliárd

Fotó: Getty Images

2000-ben házasodott össze Madonna és Guy Rithie, akik nyolc évig bírták együtt. A házasságból egy gyerek született, a ma 19 éves Rocco. A brit rendező a pop nagyasszonyától mintegy 80 millió dollárt, azaz 24 milliárd forintot kapott az együtt töltött évekért. A 62 éves Madonna egyébként hat gyereket nevel, Rocco előtt született lánya, Lourdes, aki ma már 23 éves, később pedig négy gyereket fogadott örökbe: a ma 14 éves Davidet és Mercyt valamint egy ikerpárt, a hétéves Esthert és Stellát.

James Cameron: 15 milliárd

Fotó: Getty Images

Az Oscar-díjas rendező a Terminator forgatása alatt melegedett össze a Sarah Connort alakító Linda Hamiltonnal, akivel 1997-ben, lányuk születése után négy évvel össze is házasodtak. A frigy nem tartott sokáig, 1999-ben el is váltak, Hamilton pedig 50 millió dollárral, azaz 15 milliárd forinttal lett gazdagabb.





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás