Elvonult a világ elől a Ninja Warrior versenyzője





Molnár Bálint másodszor próbál szerencsét a Ninja Warrior versenyében, ám mióta utoljára láthatták a nézők, rengeteg változás történt az életében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.28.
teológia molnár bálint TV2 ninja warrior elzárkózás

Csütörtökön a hét utolsó selejtezőjével jön a Ninja Warrior Hungary a TV2-n! Ezen a napon is 30 ninjajelölt áll rajthoz, akik közül a kilenc legjobb jut a nap végén a heti döntőbe. Köztük van egy nagy visszatérő, Molnár Bálint is, akinek fenekestül felfordult az élete, mióta utoljára láthatták a nézők.

Bálint egy tízéves házasság végére tett pontot. Feleségével még a gimnáziumban ismerkedtek meg, ám 2020-ban úgy döntöttek, befejezik a közös életüket.

- Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy az elmém fogságából kikerüljek. A feleségemmel gimnáziumi szerelem volt a miénk, 10 évig voltunk együtt, és bár megpróbáltuk megmenteni a házasságunkat, sajnos nem sikerült, 2020-ban elváltunk – vallotta be lapunknak Bálint. -A városi élet zaját magam mögött hagytam és a teljes elvonulást választottam, az elmúlt időszakot a Krisna-völgyben töltöttem – tette hozzá a ninjajelölt, akinek napjai meditálással és mezőgazdasági munkákkal teltek.

-A vidéki élet és a kétkezi munka hatásos terápiának bizonyult, úgy érzem, hogy a kudarcok megerősítettek – mondta Bálint, aki 2018-ban már járt a Ninja Warriorban, akkor a döntőig jutott. Nem titkolt célja, hogy megerősödve felülmúlja korábbi teljesítményét, és megnyerje a műsort, ám addig még hosszú út vár rá.

Fotó: TV2

Visszatértek a győztesek

Nem csak Bálint az egyedüli újrakezdő a Ninja Warriorban. Közel 400, mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat, köztük pedig ott van az első két évad győztese is.

Gyömrei Máté az első évadban tarolt. Most azzal a céllal érkezett a versenybe, hogy ezúttal minden akadályon végigmegy és felmászik a 20 méteres Mydoryamán, hogy hivatalos ninja legyen.

A 21 éves Strommer Soma a második évadot nyerte meg, akkor 18 évesen utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Nem csoda, hogy az idei széria egyik nagy esélyese.

Gyömrei Máté (Fotó: TV2)

 

Strommer Soma (Fotó: TV2)

 





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás