Nem akármilyen családtaggal bővült a Bárdosi család. A családfő egy ideje már kacérkodott a gondolattal, hogy edzőtermébe egy különleges állatot, méghozzá egy skorpiót szerezzen be. Felesége ellenállása mindeddig visszatartotta, ám Bárdosi végül valóra váltotta régi nagy álmát.

„Nagyon tetszenek a skorpiók, szerintem rendkívül különlegesek. A teremben, egy szép terráriumban pedig nagyon jól mutatna egy. Bár Ildi még az ötlettől is rosszul volt, úgy voltam vele, hogy nem várok tovább, nézzük meg közelről, milyen egy ilyen állat” – mondta Bárdosi Sándor.

Az egykori élsportoló felesége nem egyszer felsikított, amikor a skorpió megmozdult

Ildi nagyokat sikított a skorpió láttán Fotó: Üdv a Családban!

„Semmi bajom ezzel az állattal, de ő nem ide való. Teljesen más két kutyát tartani, mint egy skorpiót. Neki nem itt van az élettere, ez nem hétköznapi, hogy egy skorpió a terráriumból figyel. Bár Sanyi azt mondta, letett erről az ötletéről, úgy látszik, ez csak átmeneti volt. Nem tudok lelkesedni ezért a dologért” – mondta Bárdosi Ildikó, akinek férje hamar összebarátkozott a skorpióval.

„Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli, ráadásul alapos felkészítést kaptunk arról, hogy hogyan is kell tartani egy ilyen állatot. Ez már egy kifejlett egyed, az etetését még gyakorolnunk kell, de szerintem nem lesz vele gond. Szerintem jól megleszünk” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.