Dorina nevét három éve ismerte meg az ország, Buli, buli című slágerével azonnal a fiatalok kedvencévé vált, a klip után pedig számos fellépés és koncert is várt a fiatal tehetségre.

Az utóbbi időben szinte semmit nem lehetett róla hallani, ami nem feltétlenül jelent rosszat, hisz valószínűleg a tanulmányaira, magánéletére koncentrált, de sajnos most úgy tűnik, nagyobb lehet a baj, ugyanis szerdán A police.hu oldalán jelent meg a körözés, miszerint keresik a 17 éves lányt.

A Blikk megpróbálta elérni az énekesnőt, ám telefonja ki volt kapcsolva. Édesapja, Rostás Attila nyilatkozott arról, hogy mi is történt.

Már napokkal ezelőtt történt az egész. Dorina elment a barátjával, mert hogy van párja. Talán azt gondolta, hogy ő már nagylány és élheti az életét – kezdte a lapnak Attila.

Nem tudtuk, hogy hová tűnhetett, ezért mentünk a rendőrségre és bejelentettük, hogy eltűnt. Pár óra múlva előkerült, úgyhogy minden rendben Épségben, jól van a lányom – mondta az édesapa, akinek a Blikk beszámolója szerint hangján hallatszott az aggodalom.

Furcsa, hogy a rendőrség oldalára ma került fel a körözés, és délután fél négykor még mindig látható a rendőrség oldalán:

Fotó: Police.hu