Keveseknek adatik meg az életben az a bizonyos mindent elsöprő szerelem. Van, aki csak egy rövid időre éli át, mások sohasem. A kiváltságosok egy életre megkapják azt az egyedülálló érzést, ami maga az élet értelme, egy olyan közös valóságban, ami csak a két szerelmesről szól. Itt már nincsenek félelmek, korlátok, előítéletek vagy elvárások. Egymás elfogadása létezik csupán – és egy megkérdőjelezhetetlen szeretet, ami mindent túlél – írja a Hot! magazin csütörtöki számában, ahol exkluzív részleteket árult el a sztárpár a nagy napról.

A menyegzőt háromnaposra tervezték, és a szeretteiken kívül azokat a közeli barátokat hívták meg, akik napi szinten jelen vannak az életükben. Akadtak köztük ismert emberek – Ördög Nóra és Nánási Pál, Tilla és a felesége, Krisztina, Király Viktorék, Hajós András – és persze a legjobb barátaik: Pápai Joci és Curtis, akit Judit kísért el.

A szekszárdi Bodri pincészettel régóta jó barátságot ápol az ifjú pár, de leginkább a hely atmoszférája, a nyugodt természeti környezet miatt választották helyszínül. A 160 fős vendégsereg fele már pénteken megérkezett, és az első napot könnyed ráhangolódással – quadozással és borvacsorával – indították. Egyedül az időjárás nem alakult az elvártak szerint – a menyasszonynak el kellett engednie azt a vágyát, hogy majd a napsugarak megcsillannak a személyre varratott ruhája díszein –, a többi azonban a szigorú forgatókönyv szerint alakult.

Szobrot fogok állítani a barátnőmnek és menedzseremnek, Bernadettnek, aki már-már feláldozta a magánéletét az esküvőnk oltárán – mondta boldogan a friss ara, akit kizárólag Holdampf Linda stylist öltöztetett, még hőn szeretett húga és anyukája sem láthatta a ruhakölteményét.

Menyasszony és vőlegény külön-külön vonult be, ráadásul mindketten a maguk által választott zenére; a fehér sport­cipős Peti Dr. Dre rapzenéjére. Hajni a sziromhintő kis­lányok után érkezett, köztük az öccse kislánya is szerepelt.

Az exkluzív képekért és még több részletért keresd a ma megjelenő hot! magazint!