A modell új bejegyzéseiből kiderült, hogy a légitársaság nem engedélyezte, hogy két állatot szállítsanak a repülőn, ezért Pulcsi nem mehetett velük. Ő már Amerikában van a férjével, és nagyon hiányzik neki a macska, akire őszig egy osztálytársa vigyáz – erről egy kisírt szemű kép mellett vallott a rajongóknak.

Pulcsi sajnos most nem tudott velünk jönni Amerikába. A légitársaság nem engedélyezte a két állat egyszerre való szállítását, és a papírjai/papírjaink miatt egyesével sem tudtunk utazni” – részletezte a modell a szomorú történteket Instagram-sztorijában.

(Fotó: Instagram)

Még nincs pánik, anyukaismerőseim azt mondták, hogy a 6–7. hónapban jön el annak az ideje, hogy égnek álljon majd a hajam. Érdekes viszont, hogy a fészekrakó énem nagyon előjött, állandóan pakolok, vásárolok, és már nagyon várom, hogy mikor megyünk New Yorkba. Már írom össze, hogy miket kell vinnünk” – árulta el a Blikknek Enikő még április végén. Hozzátette: májusban repülőre ülnek, és egy év után visszaköltöznek New Yorkba. A szupermodell szeretné, ha gyermeke Amerikában születne meg, hiszen így megkaphatja az állampolgárságot. Éppen ezért figyeltek a névválasztásra is.

Még nem szeretnénk elárulni a nevét. Nem volt könnyű döntés, mert Dávid egy kicsit tartózkodott tőle, de amikor az anyukája elkezdte becézni, és így hívta a születendő gyermekünket, akkor már nem volt kérdés, hogy meggyőztük” – tette hozzá Enikő.