„Még nincs pánik” - születendő gyermekéről mesélt Mihalik Enikő





Mihalik Enikő első gyermekével várandós. A magyar szupermodell nagyon izgatott, hogy júliusban már a karjaiban tarthatja a kislányát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.24.
várandóság mihalik enikő

Mihalik Enikő a világhírű kifutókat és a luxusdivatházak világát egy időre hátrahagyja, ugyanis júliusra várja első gyermekét. A szupermodell nagyon izgatott, és alig várja, hogy kezében tarthassa gyermekét, ám addig még sok tennivalója akad.

Mihalik Enikő első gyermekével várandós / Fotó: Metropol/SZL

„Még nincs pánik, anyuka ismerőseim azt mondták, hogy a 6-7. hónapban jön el annak az ideje, hogy égnek álljon majd a hajam. Érdekes viszont, hogy a fészekrakó énem nagyon előjött, állandóan pakolok, vásárolok, és már nagyon várom, hogy mikor megyünk New Yorkba. Már írom össze, hogy miket kell vinnünk” - árulta el a Blikknek Enikő, majd hozzátette: májusban repülőre ülnek, és egy év után visszaköltöznek New Yorkba. A szupermodell szeretné, ha gyermeke Amerikában születne meg, hiszen így megkaphatja az állampolgárságot. Éppen ezért figyeltek a névválasztásra is.

„Még nem szeretnénk elárulni a nevét. Nem volt könnyű döntés, mert Dávid egy kicsit tartózkodott tőle, de amikor az anyukája elkezdte becézni, és így hívta a születendő gyermekünket, akkor már nem volt kérdés, hogy meggyőztük” - tette hozzá Enikő.

Bántották a pucér fotója miatt

„Őszintén meglepődtem, hogy pont ez a kép váltott ki ilyen érzelmeket, sok negatív kommentet kaptam. Érdekes, amikor még a terhesség előtt osztottam meg meztelen művészi fotót, akkor nem volt ilyen nagy „felháborodás”. Szerintem ennél természetesebb dolog nincs egy nő életében, mint hogy várandós. Sőt! A felnőtt életem során sosem éreztem magam ilyen közel egy termékenységi istennőhöz, mint most. Meggyőződésem volt, a nők tudnak majd azonosulni a kép üzenetével, de tévedtem” - jelentette ki Enikő, akit ez nem tartja vissza a jövőben attól, hogy hasonló fotót osszon meg.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás