RETRO RÁDIÓ

MC Hawer idősebb nőre cserélte fiatalabb párját, hálószobatitkokat is elárult





Egy lendületes huszárvágással változtatott eddigi szokásain az énekes, aki úgy döntött, inkább az éretteb hölgyek társaságát keresi a huszonévesek helyett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.18.
szerelem

MC Hawer a Borsnak árulta el, új barátnő van, akivel állítása szerint az ágyban is sokkal jobb minden.

Az énekesre három hónappal ezelőtt talált rá a szerelem egy 46 éves nő személyében. Az 56 éves zenész rövid időn belül összeköltözött új párjával és mindössze két héttel a megismerkedésük után a lánykérés is megtörtént – tudta meg a napilap. A kedvese tíz évvel fiatalabb nála, azonban a korábbi kapcsolataiban jellemzően huszonévesekkel volt együtt, ezért titkon aggódott amiatt, hogy milyen lesz majd egy idősebb nővel párkapcsolatba kezdeni.

Hálószobatitkokat is elárult az énekes

Elképesztő, hogy mennyire más egy érettebb nővel az ágyban. féltem egy kicsit, hogy talán nem fogom annyira kívánni és élvezni, de esküszöm, hogy minden eddigi fiatal csajomnál jobb vele” – árulta el a Borsnak MC Hawer, aki bár közeledik a hatvanhoz, nem érzi magát annyinak.

„Szerintem a genetikának köszönhető, hogy úgy nézek ki, mintha megálltam volna a fejlődésben 30 évesen. Nem teszek ezért semmit, lehet, hogy az alkohol konzervált” – tette hozzá viccelődve a mulatós sztár, aki elmondta, hogy a párja is megfiatalodott mellette.

MC Hawerre ismét rátalált a szerelem Fotó: Ripost

Még nincs meg a teljes bizalom

Érdekes ez a dolog, mert időnként előfordul, hogy a párom féltékenykedik. Pedig ha van férfi, aki soha nem csalt meg senkit, az én vagyok. Talán azt hiszi, hogy olyasmiket írnak nekem, de mondtam neki, hogy szívesen megmutatom a levelezésemet, nincsen semmilyen titkom” – mondta MC Hawer, aki szerint idővel kialakul közöttük a feltétlen bizalom is.

Az énekes kedvese mostanáig nem lépett a nyilvánosság elé és az volt a kifejezett kérése szerelme felé, hogy egyelőre ne is kérje tőle ezt.

Természetesen tiszteletben tartom a kérését és nem erőltetem ezt a dolgot. Azért nem szeretné, mert hiába szeret, attól tart, hogy ha valami miatt mégis szakítunk, akkor kellemetlen lenne neki, ha írnának róla. Én olyan biztosnak érzem a kapcsolatunkat, hogy hónapokon belül elveszem feleségül” – árulta el.

Fontos az összhang az öltözködésben is

A mulatós sztár eddig is odafigyelt arra, hogy mit visel, de mostanában a követőinek is feltűnt, hogy a legújabb trendeket követi és vagány stílusra váltott. Sokan azt hitték, hogy a kedvese miatt változott meg, ez azonban éppen fordítva történt.

Próbálom úgy kifejezni magam, hogy ne legyen bántó, neki azt szoktam mondani, hogy olyan »asszonyosan« öltözködött. Ő úgy akart kinézni, mint egy 46 éves, akinek van egy 20 éves fia. Mivel fehér bőre van, ezért rávettem arra, hogy szolizzon, neki is és nekem is sokkal jobban tetszik most, hogy kicsit barnább a bőre. A hajviseletét is megváltoztatta, nem barna, hanem szőke és levágatta. Nagyon fiatalossá teszi, emellett az öltözködését is átalakítottuk. Mindent megtesz, hogy kövesse a stílusomat és szeretünk összeöltözni is. A párom vagány és belevaló, imádom!” – mesélte boldogan az énekes, aki hozzátette, hogy szerelmének van még egy kis önbizalomhiánya amiatt, hogy híres emberrel van együtt és nyilvános helyen gyakran figyeli, ki ismeri fel az énekest.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás