Javában zajlik hétről hétre a TV2 sikeres zenei vetélkedője, a Sztárban Sztár. Az idei évadban frissült a zsűritagok összetétele, és így történhetett meg például az, hogy Makranczi Zalán váltotta a műsorban Bereczki Zoltánt. Érdekes fricska lehet ez a csatornától, ugyanis a magánéletben pedig Zoli exfeleségével, Szinetár Dórával alkot egy párt a színész.

Makranczi Zalán szigorú mentorként tevékenykedik a műsorban Fotó: Nemzeti Sport/Mirkó István

Azonban Zalán megnyugtatta az érdeklődőket, nem foglalta el Zoli helyét a mentorok között, hanem még a széküket is kicserélték, mielőtt csatlakozott a zsűritagokhoz az új mecénás.

„Nem ültem Zoli helyére! Kicserélték a székeket. Sem én, sem a csatorna nem így gondolkodott, hogy mi hasonló karakterként válthatjuk egymást. De tény, Zoli is pont olyan protekcionista, mint én. Ezt nagyon bírom benne! Bár ő sokkal inkább a zenei oldaláról közelítette meg ezt a feladatot” – nyilatkozta Makranczi Zalán Bereczki Zoliról a Story magazinnak.

A Sztárban Sztár műsora egyébként már az elődöntőnél jár, 5 versenyző maradt már csak küzdelemben a főnyereményért. Ma este pedig olyan sztárok fognak fellépni a színpadon vendégelőadóként, mint a legutóbbi győztes Csiszár István, a női bajnok Szakács Sziszi, valamint a mostanában magánéletével reflektorfénybe került Hadas Alfréd.