A sokszor polgárpukkasztó képeket közlő Madonna újra közzétette az Instagram-fiókjában legutóbbi, mellbimbót kivillantó fotóinak szerkesztett változatait, amelyeket az Instagramról a közösségi irányelvek megsértése miatt távolítottak el.

Újra közzéteszem azokat a fényképeket, amelyeket az Instagram figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett… „- kezdte bejegyzését a sztár.

Még mindig megdöbbentő számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely lehetővé teszi, hogy a nő testének minden centimétere megjelenjen, kivéve a mellbimbót. Mintha ez lenne a nő anatómiájának egyetlen része, amely szexualizálható. A mellbimbó, amely táplálja a babát! Nem lehet egy férfi mellbimbót erotikusnak érezni?!!„– folytatta a dalszerző a kirohanást.

Az Instagram hivatalos közösségi irányelvei kifejezetten kimondják, hogy a meztelenség nem megengedett a platformon, és a női mellbimbó ebbe a kategóriába tartozik. Persze vannak kivételek a szabály alól, mint például „a szoptatás, a szülés és a szülés utáni pillanatok, valamint egészséggel kapcsolatos helyzetek.

Amint arról a Metropol is beszámolt a Madonna által első körben szerkesztetlenül Instagramon megosztott képek kiverték a biztosítékot a közösségi médiában, még az egészen hűséges rajongótáborának jelentős része is visszataszítónak tartotta azokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés