A híres lemezlovasnak az elfoglaltságai miatt nem könnyű megszerveznie egy-egy családi nyaralást. A felesége, Réka azonban nagyon ügyesen tartja kézben a gyeplőt, és szerencsére a gyerekek is alkalmazkodóak.

A Távol-Keletet szeretjük, azon belül is nagy kedvencünk Thaiföld. A Covid miatt azonban néhány éve sajnos nem jutottunk el ide. Tavaly szintén a vírus miatt Du­baj­ban ragadtunk egy hónapra, úgyhogy idén óvatosabbak leszünk, és most valami közelebbi országot választunk majd” – árulta el a népszerű lemezlovas.

A gyerekek már igazi világutazók

A gyerekek igazán rutinos utazók; az ikrek először nyolc hónapos korukban repültek, és azóta minden évben legalább egyszer.

„Azért az elején egy kicsit mi is kínlódtunk, de igyekeztünk lazán venni a dolgokat. Thaiföld például tizenkét óra repülést jelent, ezt mi általában másfél nap alatt tesszük meg. Viszont a gyerekeknek a nyaralás igazából egyet jelent a repüléssel, úgyhogy most Cipruson és Albánián gondolkodunk. Az ismerőseinktől sok jót hallottunk az albán tengerpartról, egyelőre megfizethető és gyönyörű, illetve az sem mellékes azért, hogy másfél órányira van közvetlen járattal Budapestről” – árulta el a csinos édesanya.

Táborozásból sem lesz hiány: a kilencéves Zazi már nagylány, ő több táborban is részt vett idén, de hamarosan együtt is megy a három gyerek.

„Zazi volt már lovas- és triatlontáborban, nemsokára pedig úszótáborba mennek mind a hárman. Nekem nagyon fontos, hogy mindannyian jól ússzanak, szeretem őket biztonságban tudni a vízben” – mondta Réka.

Ha kíváncsi vagy, hogy Begi és Réka hogyan igyekeznek megőrizni az intimitást és a romantikát a kapcsolatukban, akkor vedd meg a hot! magazin ma megjelenő lapszámát.