A Blikk egyik olvasóriportere kapta lencsevégre a fiatalokat az egyik belvárosi kávéházban. Szabó Zsófi és Tusup már arra sem figyelt, hogy bárki felismerheti őket.

Azonnal kiszúrtam őket, de nem is lehetett másra nézni, mert mind a két híresség elég feltűnő jelenség. Még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően” – kezdte a lapnak a szemfüles olvasó.

Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be” – tette hozzá.

A párról készült fotókat itt nézheted meg!

Mint korábban beszámoltunk róla, bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy Shane Tusupot rajtakapták egyik reggel, hogy sietősen távozott Szabó Zsófi lakásából egy együtt töltött éjszaka után.