A pimasz cambridge-i egyetemistákat, sem a hideg időjárás, sem a kijárási tilalom nem állította meg, hogy levessék minden ruhájukat, és az egyetem különböző helyszínein pózoljanak. Természetesen a diákoknak nem a józan eszük ment el, és nem polgárpukkasztás volt a céljuk. A hallgatók azért vették le minden ruhájukat, hogy kiálljanak a pozitív testtudat mellett. Bár nemes gondolat, hogy senkinek sem szabadna rosszul éreznie magát a teste miatt, azt azért hozzátennénk, hogy a textilhagyó egyetemistákkal igen szerencsésen bánt a sors keze.

Nemcsak tüntetés, szépségverseny is

A nem mindennapi esemény egyúttal egy verseny is. A legformásabb hátsó fertállyal rendelkező egyetemistára már szavazni is lehet. A szokatlan demonstrációról a The Sun számolt be, mi pedig megmutatjuk a legdurvább villantásokat!

Valljuk be mi is több időt töltenénk az egyetemi könyvtárban, ha ilyen látvány tárulna elénk (Foto: Northfoto)

A cambridge-i egyetem főépülete gyönyörű, de az igazán érdekes a kép baloldalán található formás férfi hátsó (Foto: Northfoto)

Azok a jó kis szünetek két előadás között (Foto: Northfoto)

A versenyzők a karácsonyi hangulatról is gondoskodtak (Foto: Northfoto)

Rendkívül ízléses képek készültek a koszos lábú lányról is (Foto: Northfoto)

Reméljük van rajtuk maszk, ha már a 1,5 méteres távolságot nem tartják be! (Foto: Northfoto)

Nem csak a nők a férfiak is bátran pózoltak, nincs is mit szégyellniük (Foto: Northfoto)

Zárásul megjegyeznénk, hogy nálunk ma rajtol a Kutatók Éjszakája, az egyik legfontosabb hazai egyetemi esemény, reméljük mindenki fel lesz öltözve!