RETRO RÁDIÓ

Ez elképesztő: Lakatos Márk milliós Gucci cuccaiban akar megfagyni télen – Videó!





Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a „mutatvány”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
kiakasztó

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő „megmondóember” legújabb TikTok-videójában attól retteg, hogy ő bizony meg fog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát – szúrta ki a Bors.

Mint azt a lap írta: „Vigyázat, Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik. Ő az ennél is legalább 50 százalékkal drágább New York-i Gucci Concept Store-ban válogatta ezt a mutatós darabot, több mint 1 millióért.

Így néz ki a táska, amiért képes volt 1 millió forintot kiadni

Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt. Milliárdos szponzora van, esetleg nyert a lottón? Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: „Meg fogunk fagyni télen”. Sőt, ahogy megismételte: „Rohadtul meg fogunk fagyni!”

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában.

Szponzora is elpártolt tőle, mert a pedofilokat mentegette

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. A Tokuyoshiban a legolcsóbb menü úgy 60 000 forintnál kezdődik.

Sokat mond a „Lakatos-jelenségről” az a tény is, hogy a celeb szponzorálását tavaly megszüntette az Elektrolux, mert egy pedofilokat mentegető műsort vezetett. Ebben bagatellizálni próbálták gyerekek szexuális kizsákmányolását.

Tavaly Tibi atya is rátámadt a harsány celebre, a liberális körökben gyakran emlegetett „body shaminggel” vádolta meg, azt állítva, hogy Lakatos mások testi adottságait gúnyolja megalázó módon. Ekkoriban sokan felidézték azokat a fotókat, amikor Lakatos Márk a saját testével dicsekedett el az Instagramon.

 





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás