Már jogilag is házastársnak számít a legidősebb Kardashian-lány és Travis Barker világhírű dobos, miután vasárnap kimondták a boldogító igent a Santa Barbara-i belvárosi bíróságon. A két tanú Kourtney anyai nagyanyja Mary „MJ” Campbell és Barker apja, Randy volt.

A páros hivatalosan is összeakarta kötni az életét, mielőtt egy hatalmas méretű olasz stílusú esküvőt tartanának a nyilvánosságnak, amely néhány héten belül fog megtörténni. Egy hónappal korábban április hatodikán már tartottak egy „esküvőt” Las Vegasban, de ott egy kamu Elvis Presley „adta csak össze őket”, akinek nem volt esketési joga.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney ❤️ (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, hogy a páros szűk körben a nyilvánosság kizárásával akarták jogilag összekötni az életüket. Ezen a hétvégi ceremónián is csak néhányan vettek részt a családtagjaik közül. A rövid eseményt követően egy fekete kabrióval hagyták el a helyszínt, amely hátulján a „most házasodtunk” kifejezés volt olvasható. Szerényen egy étteremben vacsorázva ünnepelték meg, hogy összekötötték az életüket.

Hivatalosan is házastársak most már a szerelmesek Fotó: YouTube