Rahul Vohra színész és vlogger nagyon fiatalon, 35 évesen vesztette életét a koronavírus következtében. A hírt felesége jelentette be a közösségi médiában, ahol élesen kritizálta az orvosi ellátás minőségét az országban – írja a CNN.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Indiában horrorisztikus a helyzet a koronavírus mutációja miatt.

Rahul videóit imádták az emberek, YouTube-csatornáján többmilliós megtekintésekkel büszkélkedhetett a férfi. Nemrég felesége az Instagramon hozta nyilvánosságra férje utolsó videóüzenetét, amelyet lélegeztetőgépre kötve küldött neki. Akkor még nem tudhatták, hogy ez egyben az utolsó felvétel is lesz, ami a színészről készült

A lap fordítása szerint a férfi az alábbiakat mondja a videóban: „Ez az oxigén rendkívül értékes most, enélkül elszédülnének és többet szenvednének a betegek – majd hozzáteszi – „Ha megpróbálod hívni az ápolókat, pár óra múlva jönnek csak, hogy veled foglalkozzanak. Addig neked kell elboldogulnod nélkülük”.

Az egyik utolsó fotójuk a szerelmével, akkor még boldogan és egészségesen.

A férfi halála előtt Facebook-oldalán élesen bírálta az ország miniszterelnökének járványkezelését. Itt azt írta, a politikusnak címezne: „Hónapok óta azt mondogatod, hogy felkészültek vagyunk, ez jól látható a hamvasztóinkban”.

Arvind Kejriwal जी आप तो महीनो से कह रहे थे हम तैयार हैं, आपकी तैयारी दिल्ली के शमशान घाटों में साफ़ दिख रही है 👏

Posted by Rahul Vohra on Monday, April 26, 2021

Végül utolsó bejegyzése csak annyit írt: „Túl késő… Túl késő.”