L.L. Junior a Blikknek beszélt arról, hogy párja a cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számít.

– A normális cukorérték 4-5, Kingának pedig 9-10 volt. Mivel bármikor beindulhat a szülés, és akkor tíz percen belül bent kéne lennünk a kórházban, ami szinte lehetetlen, az orvos tanácsára Kinga már egy hete befeküdt – mondta a lapnak az énekes. – Elővigyázatosságból azt szerettem volna, hogy a legjobb kezekben legyen. Szerencsére jól van, minden rendben a babával és vele is. Mindennap beszélünk, bármire szüksége van, bevisszük.

Kiderült az is, hogy a házaspár szeretné elkerülni, hogy a kisbaba akkor szülessen meg, amikor a sztár nagyobbik kisfia elhunyt.

– Szeptember 17-én 8:30-ra van kiírva Kinga, időzített császárral szül, ha addig nem indul be természetes úton – árulta el Junior.

– Sokan gondolják, hogy Dávidka születésnapjára tervezzük a lányunk érkezését, de ez nem igaz. A fiamnak 16-án lenne a születésnapja, és semmi esetre sem szeretnénk, ha Lili akkor jönne világra. Persze a természetet nem lehet szabályozni, de nem értem, milyen lelke van annak, aki azzal vádol, hogy a fiam, aki már az Úr mellett van az angyalok között, születésnapjára időzítjük a lányunk érkezését.