Halló, itt vagyunk! – ez a neve Schmuck Andor legújabb akciójának, amivel a koronavírus miatt magányosan, gyakran rettegésben élő szépkorúakon óhajt segíteni – tudta meg a Ripost.

A kezdeményezés lényege, hogy az egyedül, elhagyatottan élő nyugdíjasok megírhatják, melyik magyar hírességgel szeretnének pár percet beszélni telefonon, az ismert művész pedig egy picit lelket önt belé, szebbé varázsolja a napját.

Közéjük tartozik a Korda házaspár is, akik elsőként mondtak igent. Már csak azért is, mert több kilenc hónapja élnek a külvilágtól elszigetelődve, senkit sem engednek be a házba, ezért maximálisan átérzik a nyugdíjasok helyzetét.

„Hál’ Istennek, mi ketten vészeljük át ezeket a nehéz hónapokat, de el tudjuk képzelni, milyen lehet a helyzete annak, akinek ugyanezt kell tennie a kora miatt, de teljesen egyedül. Borzalmas lehet! Mi nagyon szeretjük őket, megértjük a problémáikat és úgy vagyunk vele, hogy ez a legkevesebb, amit megtehetünk értük. Nagyon szeretnénk egy kis lelket önteni beléjük” – kezdte a Ripost-nak Balázs Klári, akitől kisvártatva Korda György vette át a szót.

Hogy mit mondott a póker nagymestere, az kiderül a csütörtöki Riopostból és elolvasható a Ripost.hu oldalon.