A Bors információi szerint Kiss Katót a hétvégén sztrók miatt szállította kórházba egy mentő. A kimerült médium szerencsére tud beszélni és érzékeli a külvilágot is, de érzelmileg nagyon megviselték a történtek.

„A hétvégén egy falunapon voltam, ebédosztásban vettem részt közösségi munkában. Ott éreztem először, hogy szédülni kezdek” – mondta halkan a Bors megkeresésére Kiss Kató. „Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hogy hamarosan jobban leszek. Sajnos nem így lett” – magyarázta a halottlátó, majd így folytatta: – Amikor hányni kezdtem, és sehogy sem akart az abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne kórházba menni.

Kiss Katónak az egészségébe került a sok transzállapotban töltött idő – Fotó: Life TV

Így lett ismert a spiritiszta

Kis Kató az a halottlátó nő, aki kapcsolatba lépett Berki Krisztián lelkével, majd erről a Life TV-ben beszélt Hajdú Péter vendégeként.

A spiritiszta beszélgetése Hajdúval nem sikerült jól, a nő nem tudott válaszolni a műsorvezető kérdéseire, ami után az internetezők hordákban támadtak a léleklátóra. Katót azzal vádolták, hogy kókler, hogy semmit sem ért a szakmájához, hogy csak az ismertség miatt beszélt Berki Krisztiánról.

Új tapasztalás volt, hogy idegen emberek minimális információ nélkül ítéletet mondanak az életem felett” – mondta megtörten a halottlátó.

„Azóta persze megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket, de nem titok, hogy nagyon megviselt lelkileg az elmúlt időszak. Eleve, a nagymamám novemberi halála óta, ami összetörte a szívem, keveset alszom, sokat dolgozom. A szeánszok nagyon sok energiát elvisznek, és én nem figyeltem arra, hogy töltekezzek. Ez lett az eredménye. Az orvosok szerint enyhe sztrókot kaptam, a vérnyomásom 190-es és még mindig nem tudják lejjebb tornázni, de végre jó kezekben vagyok. A Jávorszky Kórház neurológiai osztályán fekszem épp, ahol nagyon-nagyon jól bánnak velem” – mesélte.

A lapnak Kiss Kató azt is elmondta, hogy muszáj lesz kipihennie és összeszednie magát, mert a halottak lelkei nem várnak, jönnek meghívás nélkül.

„Még sok közvetítés vár rám, de nem tudom, mikor állhatok újra munkába. Bár Isten nem hagyta, hogy meghaljak, most úgy érzem, hogy annyira fáradt vagyok, hogy elgondolkodom a visszavonuláson is…” – közölte.