Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó örömmel mesélt a hot! magazinnak a három lányáról, akik követik szüleik nyomdokait és már most gyönyörűen úsznak, még a legkisebb, 5 és fél éves Olívia is. A büszke apuka elárulta, hogy három lánya három különböző uszodába jár – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

Fotó: Hot! magazin

„Jó irányba halad a fejlődésük”

„Jó irányba halad a fejlődésük. Viktória most 19 éves, még gimnazista, de a III. kerület színeiben már az ob I-ben is bemutatkozott. Bár télen volt egy kisebb műtétje, de ez nem hátráltatja a továbbiakban. A középső lányom, Patrícia tavaly U15-ös Európa-bajnokságot nyert, csapatkapitányként vezette az együttest, és a vele felálló KSI idén ezüstérmet szerzett a leány serdülő országos bajnokság döntőjében, ez alkalommal akaszthattam a nyakába a megérdemelt érmet, a legnagyobb büszkeségemre” – mesélte a hot! magazinnak Gergely.

„Öt-egy arányban vezetnek a nők”

„Otthon abszolút nőuralom van. Viccesen azt mondhatnám, hogy teljesen eltolódott a nemek aránya: mivel édesanyám is szokott segíteni nekünk, öt-egy arányban vezetnek a nők. Ennek sok előnye van, de néha kisebb hátránya is. A lányos témáknál nem jöhetek szóba, de az anyukájuk, aki szintén vízilabdázott, a szakmázásnál ugyanúgy megkérdezhető, mint én. Egyébként nagy az összhang, a sportról, de a magánéletről is jól tudunk beszélgetni, igazi nagy család vagyunk. Igyekszünk hiteles válaszokat adni nekik és felkészíteni őket az életre – mondta az olimpiai bajnok a hot! magazinnak.